18 maart 2022

Patiënt zet revalidatieafdeling in het zonnetje

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Patiënt zet revalidatieafdeling in het zonnetje

Onlangs overhandigde patiënt en kunstschilder Henk Veen een prachtige tekening en een heerlijke doos Merci aan de medewerkers van Revalidatie en Herstel.

Terug naar de basis

De tekening (links) is door Henk gemaakt na het revalideren onder begeleiding van het BovenIJ en representeert zijn motto "Terug naar de basis". "Ondanks coronatijd, hebben alle therapeuten en specialisten hun uiterste best gedaan om in een onmogelijke tijd de beste zorg te bieden" aldus Henk Veen. De manier waarop de afdeling samen met hem heeft gewerkt om hem weer op weg te helpen, maakt hem een “ontzettend blij en dankbaar mens”.

Glimlach

Tijdens de revalidatie heeft Henk Veen zijn ervaringen toegepast bij het maken van kunst. Zijn schilderijen uit deze periode hangen nu op de revalidatieafdeling in het BovenIJ. Henk wil anderen hiermee kracht geven en een glimlach bezorgen.

De speciale tekening van Henk Veen is een mooi compliment voor onze afdeling Revalidatie en Herstel!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven