17 november 2021

Wereld Prematurendag: ouders van Niek vertellen over hun ervaring

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Wereld Prematurendag: ouders van Niek vertellen over hun ervaring

Niek werd met 34 weken te vroeg geboren in ons Moeder Kind Centrum. Op 17 november, Wereld Prematurendag vertellen de ouders van Niek hoe zij de vroeggeboorte hebben ervaren.

‘Daar was de dag dat onze blauwe wolk ineens een beetje grijs werd. De eerste dagen na de geboorte waren spannend en onrustig. De verpleegkundigen in het BovenIJ waren vanaf de eerste dag heel betrokken en zorgden goed voor ons.
 
Na de geboorte konden we als gezin 24 uur per dag bij elkaar blijven. De suite in het ziekenhuis waar we verbleven werd ons ‘kleine huisje’. Tijdens het verblijf in het Moeder Kind Centrum hebben we alle hulp en begeleiding gehad van verpleegkundigen, artsen, maatschappelijk werk en de fysiotherapeut. En zo kwamen we uiteindelijk ook door alle ondersteuning weer terug op de blauwe wolk en konden we heerlijk genieten van ons zoontje.’

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven