Patiënten vertellen

Ervaringen van patiënten met onze zorg

golf
Uitgelicht

Thuis in het BovenIJ

Apotheker Jelmer Faber: ‘We zorgen voor elkaar.’

Ina (1950) was 28 jaar lang het eerste gezicht dat je bij binnenkomst in het BovenIJ ziekenhuis zag. Ze werkte al die jaren met veel plezier bij de receptie. Evenzo lang was ze ook zelf patiënt van het ziekenhuis.

Lees de hele ervaring

Op 17 oktober beviel Aida Schrijver van een zoon, Matthijs

Aida over haar ervaring in het Moeder Kind Centrum

Van tevoren wist Aida Schrijver dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen. Dat had ze ook met haar verloskundige praktijk besproken. Aida Schrijver: ‘Samen met mijn man ben ik ook naar één van de voorlichtingsbijeenkomsten in het BovenIJ ziekenhuis geweest. Via de website las ik dat het Moeder Kind Centrum was geopend. Het kleinschalige en dat alles nieuw was sprak ons het meeste aan.’

Lees de hele ervaring Lees meer over Op 17 oktober beviel Aida Schrijver van een zoon, Matthijs

Thuis in het Moeder Kind Centrum

Marieke over haar bevalling in BovenIJ

Marieke bevalt geheel onverwachts met 34 weken van dochter Nikki in het BovenIJ ziekenhuis. Op het moment dat de bevalling begint, zijn de ziekenhuizen in de woonomgeving van Marieke en Michel vol. Een kleiner, persoonlijk ziekenhuis spreekt het stel aan. Uiteindelijk is het gezin onder begeleiding van haar eigen verloskundige en ondersteuning van de professionals van het BovenIJ ziekenhuis in het Moeder Kind Centrum bevallen.

Lees de hele ervaring Lees meer over Thuis in het Moeder Kind Centrum

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven