Patiënten vertellen

Ervaringen van patiënten met onze zorg

golf
Uitgelicht

Raf en Tygo hoorden beter na het krijgen van buisjes

Kim besloot om bij beide kinderen buisjes in de oren te laten plaatsen.

De ouders van Raf (7) en Tygo (4) hadden het idee dat hun jongens minder goed hoorden. De huisarts verwees hen door naar de KNO-arts in BovenIJ, waar ze besloten om bij beide kinderen buisjes in de oren te laten plaatsen. Inmiddels hebben ze alweer voor de tweede keer buisjes gekregen.

Lees de hele ervaring

Heel fijn dat mijn dochter mee was

Marie kreeg een kijkonderzoek van de dikke darm

Toen er bij Marie (72) bloed in haar ontlasting werd gevonden bij het bevolkingsonderzoek, maakte ze zich niet druk. Haar dochter Karine daarentegen, was wel ongerust. Gelukkig kon Marie snel terecht voor een vervolgonderzoek.

Lees de hele ervaring Lees meer over Heel fijn dat mijn dochter mee was

Een figuurlijke vinger aan de pols

Marc maakt in zijn zoektocht naar de oorzaak van hartkloppingen gebruik van de Thuismeten app

Vandaag de dag vindt zorg niet altijd meer plaats in het ziekenhuis, maar ook steeds vaker op afstand. Met behulp van digitale middelen, die patiënten thuis kunnen gebruiken. Marc krijgt een gecombineerde behandeling binnen en buiten de muren van het BovenIJ. In de zoektocht naar de oorzaak van hartkloppingen, maakt hij gebruik van de Thuismeten app en andere digitale middelen.

Lees de hele ervaring Lees meer over Een figuurlijke vinger aan de pols

Geen tintelende vingers meer en het gevoel in mijn hand terug

Cathy werd geopereerd aan carpaal tunnel syndroom

Al ruim een jaar had Cathy (68) klachten aan haar rechterhand. Het begon met het tintelen van haar vingers wanneer ze haar hand gebruikte, later verdween ook het gevoel in diezelfde vingers. Ze ging met haar klachten naar haar huisarts, die haar doorverwees naar BovenIJ.

Lees de hele ervaring Lees meer over Geen tintelende vingers meer en het gevoel in mijn hand terug

Tijdens de zwangerschap van haar oudste dochter verscheen een spatader op het been van Lindsey de Vries (33). Gelukkig was hij niet groot en had ze er niet direct last van. Pas na negen jaar kreeg ze klachten en kwam ze voor onderzoek bij BovenIJ terecht.

Lees de hele ervaring Lees meer over Lindsey kwam snel en pijnloos van haar spataderen af

Mechteld kreeg een coloscopie onder narcose

'Ik ben heel blij dat ik dit onderzoek heb gedaan.'

De eerste oproep voor het bevolkingsonderzoek darmkanker negeerde ze. Toen ze voor de tweede keer een uitnodiging kreeg gaf Mechteld (57) hier toch gehoor aan. Omdat er bloed in haar ontlasting gevonden werd, werd zij uitgenodigd voor een coloscopie.

Lees de hele ervaring Lees meer over Mechteld kreeg een coloscopie onder narcose

Oog voor de mens

Theo (73) onderging een staaroperatie aan zijn linkeroog

Theo is een sportieve man. Hij zeilt en loopt hard, vroeger liep hij zelfs marathons. Lezen doet hij ook graag, net als tuinieren. ’s Winters hangt hij vogelvoer in de boom in zijn achtertuin. Hij geniet van het schouwspel: de koolmezen en roodborstjes rond het voer en de kat in de boom, die alles volgt. Net als hijzelf. Althans, nu wel weer! ‘Voor de staaroperatie kon ik de krant en de ondertiteling op TV niet goed meer lezen. Iemand die op een paar meter afstand voor me zat, kon ik nauwelijks herkennen.’

Lees de hele ervaring Lees meer over Oog voor de mens

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven