behandeling

Voorlichtingsavond bevallen in het BovenIJ

golf
  1. Home
  2. Aandoening & behandeling
  3. Voorlichtingsavond bevallen in het BovenIJ
Bent u zwanger? Heeft u vragen over uw zwangerschap? Of wilt u in het BovenIJ bevallen? Meld u dan aan voor onze voorlichting 'bevallen in het BovenIJ'.

Moeder Kind Centrum

Het BovenIJ ziekenhuis heeft een Moeder Kind Centrum waar gezinsgerichte zorg centraal staat. Moeder en kind blijven na de geboorte in dezelfde kamer. Zo blijft het gezin vanaf het allereerste moment bij elkaar.

Verloskamers

De verloskamers op de eerste etage zijn ruim, licht, comfortabel en van deze tijd. Elke kamer heeft een eigen badkamer met massagedouche of zelfs een bad. En om te ontspannen, luister je naar je eigen muziek via ons soundsysteem.

Gezinssuites

In ons nieuwe Moeder Kind Centrum hebben we ook gezinssuites. Ruime eenpersoonskamers waar de moeder samen met haar partner voor of na de bevalling verblijft, met gratis gebruik van wifi en televisie. De verzorging van moeder en baby vindt in dezelfde kamer plaats. Als dat nodig is, plaatsen we een couveuse voor de baby in de suite bij de moeder.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden via de link in onze Agenda? Dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten. 

Praktische informatie

  • Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30
  • Telefoonnummer 020-634 6103
  • Route 18

Specialisme

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven