Afdeling

Pijnbestrijding polikliniek

Het is geweldig als het lukt om patiënten van hun pijn af te helpen

portretfoto van Hanno Eigenhuis, anesthesioloog-pijnbestrijder in het BovenIJ ziekenhuis
Hanno Eigenhuis
pijnspecialist
golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Pijnbestrijding polikliniek

Op de pijnbestrijding polikliniek zien we patiënten met pijn die soms moeilijk te behandelen is. Pijn kan een enorme invloed hebben op uw leven. Op de polikliniek kunt u terecht voor een afspraak met uw arts en voor behandelingen.

Contact

Uw afspraak

Uw huisarts of uw arts verwijst u door naar onze polikliniek. Daarna bellen wij u om een afspraak te maken. U wordt binnen drie werkdagen gebeld.

Vragen over uw afspraak?

Informatie over uw afspraak kunt u vinden in het patiëntenportaal Mijn BovenIJ. Ook kunt u een vraag stellen via de BeterDichtbij app.

Inschrijven

Komt u voor het eerst in het BovenIJ? Schrijft u zich dan in bij de afdeling Opname- en inschrijfbureau (route 57).

Gegevens aanpassen

Bent u verhuisd of heeft u een andere huisarts of apotheek? U kunt zelf uw gegevens aanpassen in Mijn BovenIJ

Afspraak afzeggen

Kunt u toch niet naar uw afspraak komen? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dit kan via de BeterDichtbij app.

Praktische informatie

  • Telefoonnummer 020-634 6287
  • Route 32

Aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Pijn kent vele oorzaken. Zo kan er sprake zijn van pijn vanuit de gewrichten, pijn vanuit pezen, pijn vanuit de spieren of pijn vanuit de zenuwen. Pijn door een geïrriteerde of beschadigde zenuw noemen we zenuwpijn

Lees meer

Gordelroos is een ontsteking van het centrale zenuwstelsel. Dit zorgt voor blaasjes en pijn. We kunnen de pijn behandelen met injecties.

Lees meer

Er zijn veel oorzaken van hoofdpijn. U kunt bij de pijnbestrijding polikliniek terecht als u weet waar de pijn vandaan komt. De pijn kan bijvoorbeeld vanuit problemen met de ogen komen, vanuit problemen met de tanden of het kaakgewricht, vanuit de nekspieren of vanuit geïrriteerde zenuwen.  

Lees meer

Facetartrose is een aandoening van uw facetgewrichtjes. Deze gewrichtjes zitten aan de achterkant van uw rug en verbinden de ruggenwervels met elkaar.

Lees meer

Bij pijn in de onderrug kan een behandeling met TENS helpen om deze te verminderen. Uw pijnspecialist werkt nauw samen met fysiotherapiepraktijken waar deze behandeling mogelijk is.

Lees meer

Als pijn langdurig aanwezig is, spreken we van chronische pijn. In deze folder leest u meer over pijnbestrijding bij chronische pijn.

Lees meer
Bekijk aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Gerelateerde specialismen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven