pijnspecialist

Aukje Betlem

Ik hoop mijn patiënten rust en vertrouwen te  kunnen geven

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Aukje Betlem

‘Ik heb het altijd leuk gevonden om met mensen te werken en iets voor ze te kunnen betekenen. Voor mijn omgeving was het dan ook niet heel verrassend dat ik in de zorg ging werken. Ik heb bewust gekozen voor een duo functie, omdat ik zo veel afwisseling in mijn werk heb.

Als anesthesioloog hoop ik mijn patiënten rust en vertrouwen te geven zodat zij positief terugkijken op hun operatie. Om te horen of ze het ook daadwerkelijk zo hebben ervaren loop ik na de operatie vaak nog even bij ze langs.
Als pijnbestrijder bied ik een luisterend oor en zorg ik vervolgens voor een optimale pijnbehandeling. Waar mogelijk maken we hiervoor samen een plan.

Om goede patiëntenzorg te leveren is samenwerking binnen en tussen teams heel belangrijk. Door de korte lijnen en saamhorige sfeer is deze samenwerking binnen het BovenIJ ziekenhuis heel goed. En dat merkt de patiënt, ze komen meestal graag bij ons terug.’

Aandachtsgebieden

Pijnspecialist en oncologische pijn

Opleiding en specialisatie

  • Geneeskunde aan AMC
  • Opleiding tot anesthesioloog en pijnspecialist in Antonius ziekenhuis in Nieuwegein

Promotieonderzoek

Onderzoek naar TENS (bijbehandeling met stroombehandeling).

Gekoppelde specialismen

Contact

Preoperatieve polikliniek

  • Telefoonnummer 020-634 6287
  • Route 32

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven