Patiëntenpanel

golf
  1. Home
  2. Over BovenIJ
  3. Patiëntenpanel: uw mening telt!

Patiëntenpanel: uw mening telt!

Voelt u zich betrokken bij het BovenIJ en wilt u graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen? Dan nodigen wij u uit om lid te worden van het BovenIJ Patiëntenpanel. Via het panel vragen wij naar uw mening over een bepaald onderwerp. Denk aan digitalisering, patiëntveiligheid of onze dienstverlening. Door uw ervaringen, wensen en behoeften met ons te delen, kunnen wij onze zorg verder vernieuwen en verbeteren.

Wilt u zich aanmelden voor het Patiëntenpanel?

Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het inschrijfformulier. Op dit formulier stellen we u een aantal vragen over uw persoonlijke situatie. Deze informatie gebruiken we enkel en alleen voor het panelonderzoek.

Hoe werkt het panel?

Als lid van het panel ontvangt u 4 tot 6 keer per jaar een e-mail met een online vragenlijst over verschillende onderwerpen. Het invullen van de vragenlijst duurt tussen de 3 en 10 minuten.
Per keer bepaalt u zelf of wilt meedoen of niet. Dit is vrijblijvend.
Alle antwoorden zijn anoniem. Uw persoonsgegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld.
Dit staat vastgelegd in ons privacybeleid.

Resultaten

De resultaten uit het Patiëntenpanel worden gedeeld met de Cliëntenraad. Deze raad behartigt de gemeenschappelijke belangen van patiënten van ons ziekenhuis en adviseert de Raad van Bestuur gevraagd en ongevraagd over onderwerpen die voor een grote groep patiënten van belang zijn.

Zij delen uiteraard de onderzoeksresultaten met u.

Heeft u vragen over het BovenIJ Patiëntenpanel?

U kunt uw vraag stellen aan de Cliëntenraad via .

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven