diabetesverpleegkundige

Ouafaa El Rhaouti

Het geeft mij veel voldoening om een tevreden en dankbare patiënt te zien

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Ouafaa el Rhaouti

‘Al van jongs af aan vind ik het belangrijk om een helpende factor te zijn voor de medemens. In 1995 begon ik de opleiding verpleegkunde aan het Lucas Andreas ziekenhuis. Inmiddels werk ik alweer 22 jaar met plezier en vol passie als verpleegkundige. Na al die jaren geeft het mij nog steeds veel voldoening om een tevreden en dankbare patiënt te zien.

In 2006 ben ik begonnen met de opleiding Diabeteszorg. Sindsdien begeleid ik patiënten die diabetes mellitus (suikerziekte) hebben in het BovenIJ Ziekenhuis. Ook begeleid ik vrouwen met zwangerschapsdiabetes. Iedere patiënt geef ik persoonlijk en nauwkeurig advies over het dagelijks leven om de diabetes onder controle te krijgen en te houden.

In het BovenIJ ziekenhuis zien wij diverse patiënten met elk een andere achtergrond, referentiekader en benodigdheden. Werk op maat, waarbij het belang van de patiënt voorop staat, is voor mij de essentie van goede zorg leveren, en dat is wat wij hier doen. Daar ben ik heel trots op.’

Gekoppelde specialismen

Gekoppelde afdelingen


Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven