oogarts

Arash Khazen

Bij elke patiënt probeer ik het maximale eruit te halen

portretfoto van Arash Khazen, oogarts in het BovenIJ ziekenhuis
portretfoto van Arash Khazen, oogarts in het BovenIJ ziekenhuis
golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Arash Khazen

Onze oogarts Arash Khazen heeft inmiddels duizenden patiënten geopereerd aan staar en toch verveelt het nooit: ‘Elk oog is weer anders.’

‘De bewoners van Amsterdam-Noord zijn prettige patiënten : ze zijn direct, open en eerlijk. Daarom werk ik al ruim 14 jaar met veel plezier in het BovenIJ. Staaroperaties zijn onze specialiteit, we hebben hier ontzettend veel ervaring mee. Als oogarts heb ik duizenden mensen aan staar geopereerd en toch verveelt het nooit. Ieder oog is weer anders en elke keer moet je weer 100 procent geconcentreerd blijven.

Sommige patiënten wachten heel lang tot ze met hun oogprobleem bij ons  komen. Dan kunnen ze bijvoorbeeld niet meer lezen en zijn ze onzeker bij het autorijden. Sommige patiënten zien zo wazig, dat ze alleen nog maar schimmen zien. Na een operatie kunnen ze meestal een stuk beter zien. Dat geeft mij als oogarts elke keer zoveel positieve energie!

Patiënten zijn vaak zenuwachtig voor een operatie aan hun ogen. Ik probeer ze gerust te stellen door alles goed uit te leggen. En wanneer je als arts kalm bent en blijft , ontspant je patiënt ook vaak. Bij elke patiënt probeer ik steeds het maximale eruit te halen!’

Aandachtsgebieden: 

  • Staar
  • Hoornvlies

Opleiding en specialisatie 

  • 2002-2007 Opleiding Oogheelkunde : VU Medisch Centrum 
  • 1994-2001 Opleiding geneeskunde : Leids Universitair Medisch centrum 

Gekoppelde specialismen

Gekoppelde afdelingen

Contact

Oogheelkunde polikliniek

  • Telefoonnummer 020-634 6282
  • Route 26

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven