Afdeling

Spoedzorg

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Spoedzorg

In het BovenIJ kunt u terecht voor spoedzorg. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. U kunt terecht na een verwijzing van uw huisarts, of na kantooruren via de Spoedpost en uiteraard als u met de ambulance komt.

Spoedpost

In het BovenIJ is de Spoedpost Amsterdam-Noord gevestigd. Hier werkt een speciaal team van huisartsen, verpleegkundigen en SEH-artsen. Medisch specialisten en arts-assistenten van alle afdelingen van het BovenIJ kunnen een handje helpen. Zo is altijd de beste zorg in de buurt.

Spoedpost


Eerste Hart Hulp

Met pijn op de borst en/of mogelijke hartklachten komt u terecht op de Eerste Hart Hulp. U komt hier op verwijzing van de huisarts, per ambulance of via de arts-assistent van de afdeling Spoedeisende Eerste Hulp.

Eerste Hart Hulp

Acute Opname Afdeling (AOA)

Op de AOA behandelen we patiënten die met spoed worden opgenomen via de spoedeisende hulp of de polikliniek. Een patiënt blijft hier maximaal 48 uur. Daarna gaat u naar huis of wordt overgeplaatst naar een andere afdeling.

Acute Opname Afdeling (AOA)

Intensive Care/Cardio Care 

De afdeling Intensive Care / Cardio Care (ICCC) is een gecombineerde afdeling waar  patiënten liggen die extra zorg en controle nodig hebben.

Intensive Care/Cardio Care

Trauma polikliniek

Op de trauma polikliniek zien wij mensen na een ongeval, zoals een botbreuk of snijwond. Ook ziet uw arts u hier terug na  een operatie voor nazorg. 

Trauma polikliniek

Dienstapotheek

Buiten de normale openingstijden van de BovenIJ apotheek is de apotheek geopend als zogenaamde dienstapotheek.  ’s Avonds en op zon- en feestdagen kunt u hier terecht voor spoedeisende zaken. 

BovenIJ apotheek

Praktische informatie

  • Route Via ingang Spoedpost (achterzijde van het ziekenhuis)

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven