08 april 2019

Kinderen voorbereiden op een operatie

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Kinderen voorbereiden op een operatie

In ons ziekenhuis worden ook regelmatig kinderen opgenomen. Bijvoorbeeld voor een operatie aan de keel- en/of neusamandelen. Voortaan bereiden we kinderen o.a. voor via een filmpje. Op deze manier willen we jongeren een indruk geven wat er allemaal gaat gebeuren voor- en na de operatie.

De pedagogisch medewerker heeft een belangrijke rol voor het kind en de ouder(s) ter voorbereiding op de operatie. Ook maakt het kind en de ouder kennis met de verpleegkundige en andere zorgprofessionals die een rol hebben tijdens, voor of na de operatie. Benieuwd naar het eindresultaat? 

 

https://youtu.be/5COP1R14jzc


Voorbereiden van kinderen op een operatie

Gerelateerde berichten

De eerste baby van 2024 is op 1 januari om 02.56 uur geboren in ons Moeder Kind Centrum.

Lees meer Lees meer over Eerste baby van 2024

Als je in het BovenIJ begeleid wordt voor je zwangerschap, is er nu de mogelijkheid om zonder afspraak langs te komen voor het hartjes-luister-spreekuur.

Lees meer Lees meer over Hartjes-spreekuur in het BovenIJ

Dinsdag 8 augustus 2023 om 14:09 uur is de 1000ste baby geboren in het Moeder Kind Centrum: Evi! Dit is veel eerder dan normaal. 

Lees meer Lees meer over 1000ste baby in het BovenIJ!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven