04 april 2019

Samen met de patiënt zorgen voor de zorg van morgen

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Samen met de patiënt zorgen voor de zorg van morgen

‘Van ziekenhuis naar gezondheidsorganisatie’: op 4 april overhandigde een afvaardiging van het bestuur van de SAZ de nieuwe Strategische Koers aan Minister Bruins.

Het BovenIJ werkt met 27 andere regionale ziekenhuizen samen met de patiënt aan de zorg van morgen en is lid van de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ). Samen werken we aan kwalitatief hoogwaardige, integrale en betaalbare zorg, die bijdraagt aan de kwaliteit van leven van bewoners in de regio.

Ambitie


Maar het zorglandschap verandert. Het huidige zorgsysteem staat onder druk vanwege diverse ontwikkelingen, zoals de vergrijzing en de daarbij horende stijgende zorgvraag, het oplopende personeelstekort en de veranderende rol van de patiënt bij zijn behandeling. Om de zorg voor iedereen in Nederland toegankelijk te houden, is het van groot belang dat we de zorg anders gaan inrichten. Hier ligt voor de Vereniging SAZ, waar het BovenIJ lid van is, de ambitie. Hoe zorgen we ervoor dat we, door onze krachten te bundelen en gebruik te maken van de nieuwste technologische middelen, de zorg betaalbaar en toegankelijk houden?

In dit animatiefilmpje wordt kort en bondig uitgelegd hoe het BovenIJ ziekenhuis samen met de patiënt zorgt voor de zorg van morgen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven