aandoening

Hartkloppingen

golf
  1. Home
  2. Aandoening & behandeling
  3. Hartkloppingen
Bij hartkloppingen klopt uw hart snel of onregelmatig. Het kan zijn dat u uw hart heel hard voelt kloppen. Hartkloppingen zijn meestal onschuldig, maar kunnen u verrassen.

Herken hartkloppingen

Bij hartkloppingen passen klachten als:

  • U voelt uw eigen hart in uw borstkas of keel kloppen
  • Uw hart bonst hevig
  • De hartslag is snel of onregelmatig (het hart klopt ineens sneller en dan ineens weer langzamer).

Meestal kunnen hartkloppingen geen kwaad, maar heeft u andere bijkomende klachten, neem dan contact op met uw arts. Andere klachten kunnen zijn: druk in de borst, benauwd zijn, misselijk zijn, gevoel hebben dat u flauwvalt, zweten of minder kleur in het gezicht hebben. 

Controle en begeleiding

U komt ter controle op de polikliniek cardiologie bij u behandelend cardioloog. De cardioloog en de analist maken samen met u gebruik van de thuismeten app.

Thuismeten

Met de Thuismeten app kunt u thuis zelf gemakkelijk een ritmestrook maken. Deze metingen deelt u via de Thuismeten app met de zorgverlener en worden binnen 3 werkdagen bekeken. De Thuismeten app helpt om uw gezondheid beter in de gaten te houden. U hoeft dan minder vaak voor controle naar het ziekenhuis.

 

Praktische informatie

  • Telefoonnummer 020-634 6732
  • Route 10

Specialisme

Begeleiding via de Thuismeten app is geruststellend

Hij heeft hartproblemen en loopt onder controle bij de polikliniek cardiologie

Ed kreeg te maken met hartproblemen, waarvoor hij twee keer per jaar voor controle naar de polikliniek cardiologie komt. ‘Ik heb een fijne specialist, hij luistert goed en is attent. Maar in het half jaar tussen de controles word je toch onzeker. Het gebruik van de Thuismeten app neemt dit weg. Ik voel nu veel minder stress.’

Lees de hele ervaring

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven