22 januari 2023

#Thuiskanhetook

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. #Thuiskanhetook

Zorg hoeft niet altijd in het ziekenhuis plaats te vinden. Soms kan het ook op afstand. Met de campagne #Thuiskanhetook komen verschillende mogelijkheden aan bod die het BovenIJ patiënten aanbiedt voor zorg op afstand.

Thuismeten

Voor verschillende behandelingen in het BovenIJ is er de Thuismeten app. Daarmee kunt u klachten bijhouden en metingen invoeren, die u thuis zelf doet. De zorgverlener kijkt op afstand mee hoe het met u gaat.

Beeldbellen

Bij het BovenIJ kunnen patiënten ook beeldbellen met hun arts. Vanaf hun vertrouwde eigen plek, veilig en makkelijk via BeterDichtbij. Het is zo niet altijd nodig om voor een afspraak naar het ziekenhuis te komen.

Appen

Heeft u een vraag aan een medisch specialist of een andere zorgverlener in het BovenIJ? Via BeterDichtbij kunt u eenvoudig en veilig contact opnemen met de polikliniek of uw zorgverlener.

Campagne

De #Thuiskanhetook campagne is een initiatief van Vliegwiel voor digitale transformatie in de zorg, een programma van Patiëntenfederatie Nederland in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Meer weten? Kijk dan op thuiskanhetook.nl.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven