09 februari 2023

Podcast over hybride zorg in BovenIJ

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Podcast over hybride zorg in BovenIJ

Jan-Willem Kroon, longarts en Linda van Aalten, klinisch informaticus in BovenIJ zijn door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) gevraagd om meer te vertellen over de hybride zorg die BovenIJ aan haar patiënten levert. Hierover is een podcast gemaakt en vanaf nu te beluisteren. 

Podcast over hybride zorg in BovenIJ

Bij steeds meer zorgpaden is het mogelijk om een deel van de zorg te digitaliseren of digitaal te ondersteunen. Jan-Willem Kroon, longarts en Linda van Aalten, klinisch informaticus in het BovenIJ vertellen meer over de visie van BovenIJ over hybride zorg, de weg ernaar toe en over de hun ervaringen met patiënten met COPD. Benieuwd? Luister de podcast van de NVZ over hybride zorg in BovenIJ

Slimme Zorg Estafette

Tijdens de Slimme Zorg Estafette week op donderdag 16 februari zitten Jan-Willem en Linda klaar om vragen over de podcast te beantwoorden tijdens een online lunchbijeenkomst tussen 12.00 - 12.45 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk via de website van de Slimme Zorg Estafette.

Meer informatie over digitale zorg vindt u op onze website.

Gerelateerde berichten

Een longziekte heeft een grote invloed op je leven. Vaak moet je je leven aanpassen en zijn er dingen die je niet meer kunt doen. Gevoelens van boosheid, frustratie of juist opluchting zijn herkenbaar voor anderen die hetzelfde meemaken. Het is fijn om hierover te praten met mensen die begrijpen wat je doormaakt. Bij het Longfonds begrijpen we dit. Wij bieden een veilige ruimte waar je goede informatie krijgt en waar je ervaringen kunt delen. Dit kan je helpen om te gaan met situaties en emoties die komen kijken bij een longziekte. Niet alleen jij, maar ook je partner en familie kunnen veel leren van de ervaringen en tips die gedeeld worden. 

Lees meer Lees meer over Bijeenkomst Longpunt 7 mei 2024

COPD en andere longziekten kunnen leiden tot beperkingen. Om deze zoveel mogelijk te verminderen, biedt het BovenIJ een longrevalidatie programma aan. Om het meeste effect te behalen, kunnen onze longrevalidatie-patiënten nu ook gebruik maken van de Thuismeten app.

Lees meer Lees meer over Nieuw! Thuismeten bij longrevalidatie

Een longziekte heeft een grote invloed op je leven. Vaak moet je je leven aanpassen en zijn er dingen die je niet meer kunt doen. Gevoelens van boosheid, frustratie of juist opluchting zijn herkenbaar voor anderen die hetzelfde meemaken. Het is fijn om hierover te praten met mensen die begrijpen wat je doormaakt.

Lees meer Lees meer over Longpunt: terug van weggeweest
‘De app is echt een uitkomst!’

‘De app is echt een uitkomst!’

Twintig jaar geleden belandde Jan (76) met een longontsteking in het BovenIJ. Hij dacht na de longontsteking weer op te knappen, maar niets was minder waar. Na een longfunctieonderzoek ontdekte de arts dat hij de longziekte COPD had. Sindsdien wordt Jan goed in de gaten gehouden, o.a. met de Thuismeten app. ‘De app is echt een uitkomst!’

Lees de hele ervaring

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven