radioloog

Jos Noordzij

We hebben te maken met alle specialismen en daardoor allerlei soorten patiënten

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Jos Noordzij

‘Radiologie is een vak dat zich de afgelopen 25 jaar enorm heeft ontwikkeld. Door voortschrijdende techniek en verbeteringen op het gebied van ICT, zijn de beelden steeds beter en secuurder waar te nemen. Dat betekent heel simpel gezegd dat we nu dingen wel kunnen zien die we twintig jaar geleden nog niet konden zien.´

‘Dit maakt het voor mij een interessant vak. Daarnaast is het heel veelzijdig, omdat wij een centrale positie innemen in het zorgproces. We hebben te maken met alle specialismen en daardoor allerlei soorten patiënten. 
Ik heb mij samen met een collega-radioloog gespecialiseerd in de mammaradiologie. Dit is een belangrijk deel van mijn werk. Ik heb elke week contact met vrouwen die doorverwezen zijn door de huisarts of de chirurg omdat ze een knobbel in hun borst hebben. Deze vrouwen zijn in de onderzoekskamer vaak ontzettend onzeker over wat er gaat gebeuren en over wat de uitslag zal zijn. Ik probeer ze altijd zoveel mogelijk op hun gemak te stellen en goed te informeren.
Het grootste compliment wat ik kan krijgen is dat patiënten die voor de tweede keer terugkomen, weer door mij behandeld willen worden. Dan weet je dat je het goed doet.’  

Aandachtsgebieden

Mammaradiologie en niet-vasculaire interventies

Opleiding en specialisatie

1994-1999 Radiologie UMC Utrecht 

Gekoppelde specialismen

Gekoppelde afdelingen

Contact

Radiologie polikliniek

  • Telefoonnummer 020-634 6166
  • E-mailadres radiologie@bovenij.nl
  • Route 54

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven