Afdeling

Dagcentrum

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Dagcentrum
Vandaag zijn de poliklinieken telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent.

Voor vragen die geen spoed hebben, stuur een bericht via BeterDichtbij.

Wilt u weten wanneer uw afspraak is, bekijk dit via Mijn BovenIJ

 

Bij het Dagcentrum kunt u terecht voor kleine ingrepen en behandelingen die in één dag plaatsvinden. U kunt dus dezelfde dag weer naar huis.

Het Dagcentrum

Op het Dagcentrum kunt u terecht voor behandelingen van alle specialismen tijdens een dagopname. Dit zijn voornamelijk chirurgische ingrepen, of u komt voor een bepaalde behandeling en krijgt een infuus. Alle ingrepen voeren we uit onder lokale anesthesie, behalve KNO-ingrepen bij kinderen. Zij krijgen een algehele narcose. Ook kunt u op het Dagcentrum terecht voor oncologische zorg, zoals cytostaticakuren en blaasspoelingen. 

Noord- en westvleugel

Het dagcentrum bestaat uit twee locaties op de 2e verdieping, de westvleugel en de noordvleugel. De noordvleugel van het Dagcentrum heeft 14 bedden en een behandelkamer, De westvleugel van het Dagcentrum bestaat uit drie operatiekamers, een behandelkamer en 34 bedden. 

Wie neemt u mee?

Wij willen u en de andere patiënten rust en de privacy garanderen. Daarom vragen wij u om door één persoon gebracht of gehaald te worden. Tijdens uw behandeling, onderzoek of operatie kan uw begeleider buiten de afdeling op u wachten of gaat naar huis. Wanneer u opgehaald kunt worden, bellen wij uw begeleider.

Praktische informatie

  • Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00
  • Telefoonnummer 020-634 6441
  • Route 2e etage

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven