23 januari 2019

Mindful Walk voor patiënten met kanker

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Mindful Walk voor patiënten met kanker

Speciaal voor mensen met verminderde energie tijdens en na een behandeling van kanker, organiseert het Oncologisch Centrum Amsterdam op maandag 4 februari een ‘Mindful Walk’. De wandelingen vinden plaats in het kader van Wereldkankerdag.

Weinig energie en stress zijn veel voorkomende klachten bij mensen met kanker. Dat is niet vreemd want lichamelijk en emotioneel gebeurt er in korte tijd veel. Om sterk te blijven en aangenamer te leven in deze moeilijke periode is het belangrijk dat u uw energie behoudt.

Op maandag 4 februari kunt u in de ochtend of in de middag wandelen met een instructeur in de buurt van het BovenIJ ziekenhuis.
Tijdens deze 'Mindful Walk' krijgt u tips over hoe u uw energie kunt opladen en behouden.

Mindful Walk

‘Mindful Walk’ is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen met als resultaat minder stress en meer energie. Mindfulness helpt u in het hier en nu te blijven met een open blik. De ademhalingstechniek helpt u bij het hanteren van stress, even dat rustmoment voor uzelf te nemen en te ervaren dat het u kan helpen bij lastige situaties.

Aanmelden

Aanmelden voor de 'Mindful Walk' kan via uw casemanager op de polikliniek of via het formulier in de Agenda:

  • ochtendwandeling van 11.00 - 12.30 uur
  • middagwandeling van 14.00 - 15.30uur

Deelname is gratis. Wandelt u mee?

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven