18 januari 2019

Veilig appen met uw arts via BeterDichtbij

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Veilig appen met uw arts via BeterDichtbij

Vanaf maandag 21 januari is het BovenIJ ziekenhuis ook bereikbaar via de app BeterDichtbij. Dat doen we speciaal in de e-health week. Dit vieren we op maandag 21 januari tussen 8.30 - 14.30 uur. U kunt op deze dag uitleg krijgen over de BeterDichtbij app en genieten van een gratis verse koffie uit de Barista BeterDichtbij koffiebar.

Gratis koffie of gezonde snack

Tussen 8.30 - 14.30 uur staat de koffie klaar! De Barista koffiebar staat op het plein vlakbij de polikliniek orthopedie. Medewerkers van het ziekenhuis staan voor u klaar om u uitleg te geven of te helpen bij installatie van de app.

Veilig appen

Heeft u een vraag over uw behandeling? Dan kunt u ons bellen, mailen én appen via de BeterDichtbij app. Zo heeft u op een makkelijke en veilige manier direct contact met uw eigen arts in het BovenIJ ziekenhuis.
Uw arts nodigt u om de BeterDichtbij app te gebruiken. Binnen drie werkdagen beantwoorden wij uw vraag via de app. Vraag uw arts naar de mogelijkheden.

BeterDichtbij app installeren

U kunt hier de video 'Hoe installeer ik de BeterDichtbij App?' bekijken.

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven