27 mei 2019

17 juni: Mindful Wandelen. Gaat u mee?

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. 17 juni: Mindful Wandelen. Gaat u mee?

Speciaal voor mensen met verminderde energie tijdens en na een behandeling van kanker, organiseert het BovenIJ ziekenhuis Mindful wandelingen. De wandelingen vinden plaats rondom het ziekenhuis. U loopt met een instructeur en een casemanager.

Weinig energie en stress zijn veel voorkomende klachten bij mensen met kanker. Dat is niet vreemd want lichamelijk en emotioneel gebeurt er in korte tijd veel.

Om sterk te blijven en aangenamer te leven in deze moeilijke periode is het belangrijk dat u uw energie behoudt. Tijdens de 'Mindful Wandeling' krijgt u tips over hoe u uw energie kunt opladen en behouden.

Wanneer

Op maandag 17 juni a.s. kunt u in de ochtend wandelen met een instructeur en een casemanager in de buurt van het BovenIJ ziekenhuis.

Mindful Wandelen

‘Mindful Wandelen’ is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen met als resultaat minder stress en meer energie. Mindfulness helpt u in het hier en nu te blijven met een open blik. De ademhalingstechniek helpt u bij het hanteren van stress, even dat rustmoment voor uzelf te nemen en te ervaren dat het u kan helpen bij lastige situaties. Bekijkt u deze video: Mindful wandelen

Aanmelden

Aanmelden voor de 'Mindful Walk' kan via uw casemanager op de polikliniek of via het formulier in de Agenda:

  • Mindful Wandelen voor patiënten met kanker - 17 juni 2019

Deelname is gratis. Wandelt u mee?

"Tijdens de bevalling kon ik gebruik maken van twee nieuwe draadloze ctg-apparaten en heb ik ook nog een tijdje onder de warme (massage) douche gestaan. Dit heeft mij echt geholpen tijdens de bevalling.“

Els (32), beviel in het BovenIJ

Els uit Den Ilp liep vanwege haar zwangerschap onder controle in het BovenIJ. “Dat is normaal als je zwanger bent van een meerling. De controles zijn dan niet bij een verloskundige praktijk in de buurt, maar in het ziekenhuis. In mijn omgeving hoorde ik goede verhalen over het BovenIJ ziekenhuis. Ook wonen we vlakbij het BovenIJ en mijn man werkt er in de buurt. Zo kon hij regelmatig mee naar controle afspraken.” 

Lees de hele ervaring

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven