14 mei 2019

Workshop Tommie Niessen - speciaal voor verpleegkundigen

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Workshop Tommie Niessen - speciaal voor verpleegkundigen

Op woensdag 5 juni a.s. geeft Tommie Niessen exclusief in het BovenIJ ziekenhuis een workshop voor verpleegkundigen. Het ziekenhuis stelt ook een aantal externe plekken beschikbaar voor collega verpleegkundigen. Kom ook naar de workshop en laat je inspireren!

Ook is er na de workshop een meet & greet met Tommie. Geef je wel op, want vol = vol. Binnenkort maken we het onderwerp van de workshop bekend.

Kennismaken met Tommie Niessen

Tommie Niessen werkt als verpleegkundige, is schrijver & spreker:
'Ik schrijf over mijn werk in de zorg, over wat ik daarin meemaak en ervaar. Gewoon omdat ik het leuk vind en omdat ik vind dat de zorg wat meer positieve aandacht verdient.

Jaren geleden had ik nooit gedacht dat ik in de zorg zou gaan werken. Leek me niets aan, totaal niet stoer, en ik dacht dat je dan de hele dag mensen moest wassen. Gelukkig is mijn kortzichtige kijk van toen veranderd.

Ik ben blij met het werk dat ik doe. Het is dankbaar, mooi en super interessant. Het geeft mij veel voldoening omdat ik hele directe en persoonlijke manier iets voor een ander kan betekenen.'

Meer weten? Lees ook www.tommieniessen.nl 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven