21 maart 2019

Terugblik Week van Zorg en Welzijn

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Terugblik Week van Zorg en Welzijn

Van 11 t/m 16 maart 2019 was de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Het BovenIJ ziekenhuis organiseerde verschillende activiteiten in de buurt én in het ziekenhuis. Via een beeldverslag kijken we terug op de activiteiten in deze week.

Patiënten en mensen uit de buurt konden speeddaten met onze deskundigen. Zoals dermatoloog Gamze Piskin, kinderarts Michaëla Hilhorst en uroloog Rogier van der Vijgh. Ook gaven we voorlichting over gezonde voeding, wondverzorging, nieuwe knie- of heupoperatie, voorkeurshouding bij kinderen, werken bij het BovenIJ ziekenhuis en meer.

In ons ziekenhuis konden geinteresseerden zich laten testen op botontkalking (osteoporose), bootcamp over verpleegkundige zorg, voorlichting over het patiëntenportaal Mijn BovenIJ en speciaal op donderdag 14 maart een gezamenlijke lunch voor patiënten die verbleven op de verpleegafdeling in ons ziekenhuis. En op zaterdag 16 maart was de opening van de tentoonstelling 'mijn hersenen werken anders'.

Bekijk het beeldverslag van de Week van Zorg en Welzijn 2019.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven