30 november 2023

Succesvolle longpunt bijeenkomst

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Succesvolle longpunt bijeenkomst

Het Longfonds en Lieke, longverpleegkundige bij het BovenIJ, laten weten dat na een paar jaar weer eens een geslaagde Longpunt-bijeenkomst heeft plaatsgevonden.

 

Feiten en fabels presentatie
Met 23 deelnemers was de bijeenkomst goed bezocht. Lieke gaf een presentatie over feiten en fabels rond longziekten. Roken, Vapen, de E-sigaret en andere maatschappelijke onderwerpen kwamen ook aan bod.

Verder werd er verteld over longaanvallen, medicatie, ontstekingen bij astma en misvattingen over het gebruik van morfine. Tijdens de presentatie was er genoeg ruimte voor vragen over zuurstof, longblaasjes, griepprikken, coronavaccinaties en sporten.

Ervaringen delen
De bijeenkomst eindigde met het delen van persoonlijke ervaringen. Het werd een succesvolle uitwisseling van informatie over longziekten. Hiermee is het doel van de middag, het delen en informeren, zeker bereikt.

Volgend jaar, op 7 mei 2024,  staat de volgende bijeenkomst op de planning.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven