28 november 2022

Heeft u onze Werken bij BovenIJ-campagne gezien?

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Online werkenbij campagne

Vanaf maandag 28 november is het BovenIJ zichtbaar op Facebook en Instagram met een Werken bij BovenIJ-campagne. De online campagne duurt 2 maanden. 

Het BovenIJ is op de zoek naar collega's. Aan de hand van de ervaringen van onze eigen medewerkers, laten we toekomstige collega's zien wat werken bij het BovenIJ betekent.

Zo vertelt Jaimy dat ze, na een overstap naar het horecabedrijf van haar man, terugkeerde naar de IC van het BovenIJ: ‘Anderhalf jaar lang heb ik het werk en de afdeling enorm gemist.’
Ook verpleegkundige Nathalie vindt het fijn werken bij het BovenIJ: ‘Je hebt in korte tijd een sterke band. En omdat het ziekenhuis in het diverse Amsterdam-Noord ligt komen er veel verschillende mensen. Je bouwt echt wel mensenkennis op hier.'
En zo zijn er meer mooie verhalen van onze medewerkers te vinden op de werkenbij-website van het BovenIJ.

BovenIJ 35 jaar

Deze campagne is een vervolg van de 'Zorg goed voor elkaar' campagne. Deze (online) campagne was te zien in de maand oktober ter ere van ons 35 jarig bestaan. Hierin was aandacht voor de ervaringen van patiënten met onze zorg.

Wil je meer weten over werken in het BovenIJ? Kijk op onze aparte website.

Werkenbij BovenIJ website

Of ga direct naar de vacatures op onze werkenbij website.

Vacatures BovenIJ

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven