29 februari 2024

Minder stress en angst voor patiënten dankzij Qwiek.up in Spoedpost Amsterdam Noord

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Minder stress en angst voor patiënten dankzij Qwiek.up in Spoedpost Amsterdam Noord

Onlangs overhandigde Thomas van der Ham, Product Specialist bij Qwiek, namens sponsoren een gloednieuwe Qwiek.up aan Edwin van der Meer (RvB) en Jeroen van Etten (MSB). Hiermee is de Spoedpost Amsterdam-Noord, naast het Moeder Kind Centrum, ook voorzien van een innovatieve mobiele projector.

Qwiek.up
De Qwiek.up biedt de mogelijkheid om beelden op de muur of het plafond te projecteren, waardoor het zorgt voor ontspanning en verlichting tijdens (stressvolle) ziekenhuisbezoeken. Het is een welkome afleiding die niet alleen stress vermindert, maar ook de angst van patiënten verlicht, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en comfort tijdens hun verblijf binnen de Spoedpost.

“Wij zijn blij met deze gift en spreken daarvoor dank uit aan alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Met veel enthousiasme wordt de Qwiek.up nu ingezet op de Spoedpost, waardoor het direct bijdraagt aan het welzijn van onze patiënten tijdens behandelingen die ze op de spoedpost ondergaan," aldus zorgmanager Arthur Kieft.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven