04 maart 2024

Groene dokters planten bomen bij BovenIJ

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Groene dokters planten bomen bij BovenIJ
Zaterdag 4 mei van 12.00 tot 18.00 uur is het niet mogelijk om in te loggen in Mijn BovenIJ. Dit komt door technische werkzaamheden.

Samen met het greenteam ‘de Groene Dokters’ zetten we weer een stap naar een groenere en gezondere omgeving voor ons allemaal. Deze week werden er 5 nieuwe bomen geplant op het BovenIJ terrein.

Helaas moesten we op advies van de brandweer één boom naast de zuurstoftank op het terrein kappen. Omdat ons motto 'zorg goed voor elkaar' is, en in lijn met onze doelen van de Green Deal om de CO2-uitstoot en de impact op het milieu te verminderen, hebben we vijf nieuwe bomen teruggeplaatst bij de 104 die er nu al staan. Zo willen we zowel de gezondheid van onze patiënten en bezoekers als medewerkers bevorderen door een gezonde omgeving te creëren en een gezonde levensstijl te stimuleren.

Samen met de Groene Dokters Arash Khazen, Ad Bakx en onze voorzitter van de Raad van Bestuur, Edwin van der Meer, en Jeroen van Etten namens MSB hebben we afgelopen week deze vijf bomen geplant.
Zo krijgen de bomen de kans om de komende jaren uit te groeien tot volwassen exemplaren die de CO2 uit de lucht filteren. En dragen ze bij aan een schonere omgeving van het BovenIJ en Amsterdam-Noord.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven