17 maart 2023

Meekijken in Mijn BovenIJ van uw kind of uw naaste

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Meekijken in Mijn BovenIJ van uw kind of uw naaste

Via Mijn BovenIJ kunt u in uw medisch dossier kijken. Patiënten die dat willen, kunnen ook een mantelzorger of naaste toegang geven tot hun Mijn BovenIJ. Zij moeten deze persoon dan machtigen. Ook ouders/verzorgers kunnen worden gemachtigd om inzicht te krijgen in het dossier van hun kind.

Hoe werkt dat?

Inloggen in Mijn BovenIJ doet u met uw DigiD. Als u iemand anders wil machtigen, doet u dit via de website van DigiD. De patiënt en de persoon die gemachtigd moet worden, regelen dit samen.

Ga naar DigiD Machtigen, kies Iemand machtigen of Gemachtigd worden en selecteer BovenIJ ziekenhuis. Doorloop alle stappen op de DigiD website om de machtiging in orde te maken. U moet beide een DigiD hebben.

Ouders en kinderen

Ouders/verzorgers die toegang willen tot de Mijn BovenIJ omgeving van hun kind, vragen eerst met hun eigen DigiD de machtiging aan en loggen vervolgens samen met hun kind, of met de DigiD van hun kind in om de machtiging te accepteren. Heeft uw kind geen DigiD? Dan ontvangt u een brief thuis met een code om de machtiging te activeren.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

DigiD helpdesk

Op de webpagina Hulp & Contact | DigiD Machtigen is informatie te vinden over het machtigen en contactinformatie van de DigiD helpdesk, die verder kan helpen als u er niet uitkomt.

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven