30 september 2022

Hoera BovenIJ 35 jaar

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Hoera BovenIJ 35 jaar

Eind september opende 35 jaar geleden Prinses Juliana officieel het BovenIJ ziekenhuis. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, staat het najaar van 2022 in het teken van het 35 jarig bestaan. 

BovenIJ organiseert diverse activiteiten, zoals een fietsroute door Noord. Ook geven we onze 35-jarige BovenIJ'ers het woord. Na 35 jaar staat er een mooi persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord.

Campagne 'Zorg goed voor elkaar'

Ook zijn we, vanwege het 35 jarig bestaan vanaf begin oktober te zien in bushokjes in Noord. Ook kun je het BovenIJ deze maand terugzien bij de stations in de Noord/Zuidlijn, digitale borden op IJburg, in winkelcentrum Brazilië en De Banne en op twee sportscholen in Noord. Daarnaast adverteren we in kranten (weekkrant in Weesp/Diemen/Waterland en Noord) en zijn we online zichtbaar via advertenties op Facebook en Instagram. 

Nieuw logo

Het werd tijd om de dienstkleding van onze zorgverleners te vernieuwen. En ook de dakverlichting was aan vervanging toe. Grote noodzakelijke veranderingen voor het BovenIJ en daarmee een natuurlijk moment voor een nieuw logo. Tegelijk met de introductie van onze nieuwe website is het nieuwe logo geïntroduceerd en ook terug te zien in de campagne.

Lees ook alle verhalen van onze patiënten en zorgverleners die te zien zijn in de BovenIJ campagne.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven