05 januari 2023

Het BovenIJ en Zilveren Kruis ondertekenen meerjarenovereenkomst

golf
Ondertekening meerjarenovereenkomst Zilveren Kruis en BovenIJ januari 2023
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Het BovenIJ en Zilveren Kruis ondertekenen meerjarenovereenkomst

BovenIJ en Zilveren Kruis hebben voor de komende drie jaar een meerjarenovereenkomst gesloten. Edwin van der Meer, voorzitter raad van bestuur BovenIJ: “In Amsterdam Noord is het BovenIJ samen met andere zorg- en welzijnsorganisaties al jaren bezig om de beweging naar passende zorg te maken. Dat doen we binnen het programma Beter Samen in Noord van de Krijtmolenalliantie”.

Passende zorg komt met en rondom de patiënt tot stand, bijvoorbeeld in de vorm van Samen Beslissen met gebruik van een keuzehulp. Zorg wordt waar dat kan, zo dicht mogelijk bij de patiënt (thuis) georganiseerd.
Daarbij gaat het niet alleen over ziekte en zorg, maar ook over gezondheid, preventie en zelfredzaamheid. Het BovenIJ doet dat samen met huisartsen, VVT, verloskundigen, kraamzorg, GGZ, paramedici en buurtteams binnen het sociaal domein.

Manouck van der Knaap, zorginkoper bij Zilveren Kruis: “Met deze meerjarenovereenkomst steunt en helpt Zilveren Kruis om die beweging in Amsterdam Noord te versnellen. En om zo te werken aan het verbeteren van de gezondheid en het verkleinen van de gezondheidsverschillen. Passend bij de ambities zoals beschreven in het Integraal Zorgakkoord en binnen het grootstedelijke programma Amsterdam Vitaal & Gezond”.

Ondertekening meerjarenovereenkomst Zilveren Kruis en BovenIJ

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven