26 juni 2019

BovenIJ bouwt aan de toekomst

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. BovenIJ bouwt aan de toekomst

Na de verbouwing van de verpleegafdelingen op de 3e etage, het Dagcentrum, de SEH en het Moeder Kind Centrum, zijn we in mei gestart met de renovatie van (een deel van) de 2e etage van het BovenIJ ziekenhuis.

Wat gaan we doen?

Tot eind september

Renovatie Acute Opname Afdeling:
De Acute Opname Afdeling (2 Oost) wordt gerenoveerd. Deze afdeling is tijdelijk verhuisd naar de Noordvleugel van de 2e etage.


Oktober – begin 2020

Uitbreiding Dagcentrum én nieuwe afdeling Endoscopie:
In oktober start de renovatie van de Noordvleugel op de 2e etage. Het Dagcentrum krijgt daar extra ruimte voor patiënten in dagbehandeling. En in 2020 komt daar ook een nieuwe Endoscopie afdeling. Deze afdeling verhuist dan van de begane grond naar 2 Noord.

Tegelijk met de renovatie van 2 Noord en 2 Oost wordt ook de centrale hal rondom de liften gerenoveerd én krijgen het Dagcentrum en de afdeling Endoscopie een nieuwe, gezamenlijke receptie. Hoe dat eruit gaat zien, ziet u op de foto (beeld: EGM Architecten).

Klaar voor de toekomst

We vernieuwen ons ziekenhuis omdat we de zorg voor u goed voor elkaar willen hebben. Nu én in de toekomst.

Overlast?

Een verbouwing kan overlast veroorzaken. Met elkaar streven we ernaar dit zoveel mogelijk te beperken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten via 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven