06 juli 2023

Een van de beste co-schappen

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. BovenIJ beoordeeld als een van de beste co-schappen

Bij de prijsuitreiking van de jaarlijkse Jan Heijlman onderwijsprijs blijkt de afdeling Interne geneeskunde van het BovenIJ, volgens studenten van de geneeskunde opleiding, één van de beste plekken om het vak te leren.

Jan Heijlmanprijs

De Jan Heijlmanprijs is een onderwijsprijs, die al sinds 1995 wordt uitgereikt door de Co-Raad Vrije Universiteit aan onder andere de beste beste coschaplocatie. De prijs is bedoeld als extra waardering en dank voor specialisten, docenten en arts-assistenten die zich hebben ingezet voor het onderwijs.

Trots en blij

De afdeling interne geneeskunde van het BovenIJ heeft dit jaar plaats nummer 3 gehaald in de categorie "Beste Coschap". Uiteraard gaan we voor nummer 1, toch is derde zijn ook een hele prestatie omdat deze prijs niet alleen geldt voor de interne geneeskunde maar voor alle specialismen in meer dan 8 ziekenhuizen in Noord-Holland en het Gooi.

Onderwijs hoort deels bij ons werk en het geeft voldoening om jonge collega’s iets bij te brengen, dus het is erg leuk om extra waardering te krijgen juist van degenen waarvoor we het doen.

"Met trots en blijdschap hebben wij de prijs in ontvangst genomen. Iets waar we als drukke vakgroep erg blij mee zijn en wat ons stimuleert om door te gaan om nieuwe artsen op te leiden”, aldus de internisten van het BovenIJ.

Als BovenIJ zijn we trots op dit resultaat.
Het past goed bij de lerende organisatie die we willen zijn.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven