Deel via e-mail

Thuismeten: Samen houden we grip op uw eczeem

Thuismeten helpt om uw eczeem onder controle te houden. U houdt thuis uw symptomen bij, wij kijken met u mee. Zo werken we samen aan de beste zorg voor u. Deze folder vertelt u meer over hoe u de app Thuismeten kunt gebruiken.

Waarom gebruikt u de app Thuismeten?

Thuismeten kan helpen om u te ondersteunen bij uw behandeling. U doet dit naast uw afspraken in het ziekenhuis. Met de app Thuismeten op uw telefoon of tablet geeft u uw metingen regelmatig aan ons door. Wij kijken mee hoe het met u gaat.

Zo zijn we er sneller bij als uw symptomen veranderen en kunnen we voorkomen dat deze erger worden. Daarnaast hoeft u als u Thuismeten gebruikt minder vaak naar het ziekenhuis te komen. Zo houden we samen grip op uw aandoening.

Ook kunt op de Thuismeten app informatie vinden, over het herkennen van symptomen of een mogelijke verslechtering. Dit kan helpen om beter te snappen wat er aan de hand is en hoe het met u gaat.

Hoe werkt de app Thuismeten?

Uw arts kan samen met u besluiten dat gebruik van de Thuismeten app bij u past. U installeert de Thuismeten app dan op uw telefoon of tablet. We helpen u hier graag bij. 

U ontvangt een welkomstmail van Thuismeten. Hierin wordt uitgelegd hoe u begint met Thuismeten. Komt u er niet uit? We helpen u graag.

De Thuismeten app stuurt u berichten, bijvoorbeeld als het tijd is om een meting te doen.

Via de BeterDichtbij app kunt u makkelijk en veilig contact opnemen met uw zorgverlener. U kunt appen en (op afspraak) beeldbellen met de arts. BeterDichtbij is een aparte app. De Thuismeten app biedt BeterDichtbij aan als contactmogelijkheid en schakelt u dan automatisch over indien u beide apps heeft geïnstalleerd.

Thuismeten bij constitutioneel eczeem

Constitutioneel eczeem is een chronische ziekte. Wanneer het eczeem actief is kunnen klachten zoals jeuk en uitslag zeer ingrijpend zijn, voor uzelf en voor de mensen in uw omgeving. Wij, de medewerkers en artsen van de poli dermatologie van het BovenIJ, staan dan voor u klaar om bij toename van uw klachten u te helpen. De Thuismeten app biedt extra ondersteuning bij dit programma.

Contactinformatie afdelingen

Dermatologie polikliniek

Telefoonnummer 020-634 6251
Route 84

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven