Thuismeten: Samen houden we grip op boezemfibrilleren

Thuismeten helpt om uw hartklachten onder controle te houden. U meet thuis uw hartslag en samen met uw symptomen stuurt u deze gegevens naar ons toe, wij kijken met u mee. Zo werken we samen aan de beste zorg voor u. Deze folder vertelt u meer over hoe u de app Thuismeten kunt gebruiken.

Waarom gebruikt u de app Thuismeten?

Thuismeten kan helpen om u en uw mantelzorgers te ondersteunen bij uw behandeling. U doet dit naast uw afspraken in het ziekenhuis. Met de app Thuismeten op uw telefoon of tablet geeft u uw metingen regelmatig aan ons door. Wij kijken mee hoe het met u gaat.

Zo zijn we er sneller bij als uw symptomen veranderen en kunnen we voorkomen dat deze erger worden. Daarnaast hoeft u als u Thuismeten gebruikt minder vaak naar het ziekenhuis te komen. Zo houden we samen grip op uw aandoening.

Ook kunt op de Thuismeten app een aantal informatieve filmpjes zien, over uw symptomen of hoe u een mogelijke verslechtering herkent. Deze filmpjes kunnen u helpen om beter te snappen wat er aan de hand is en hoe het met u gaat.

Hoe werkt de app Thuismeten bij boezemfibrilleren?

Thuismeten is bij veel mensen met boezemfibrilleren een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Het doel van onze behandeling is om te zorgen dat uw klachten zo snel mogelijk behandeld worden en u daar zo min mogelijk voor naar het ziekenhuis hoeft te komen.  

Uw zorgverlener kan samen met u besluiten dat gebruik van de Thuismeten app bij u past. U installeert de Thuismeten-app dan op uw telefoon of tablet.

U ontvangt een welkomstmail van Thuismeten. Hierin wordt uitgelegd hoe u begint met Thuismeten. Komt u er niet uit? We helpen u graag.

De Thuismeten app stuurt u berichten, als herinnering voor het maken van een meting bij klachten.

Bij het insturen van een meting krijgt u ook een korte vragenlijst over uw klachten op dat moment. Deze metingen geeft u aan ons door via de app thuismeten en zullen binnen 3 werkdagen worden bekeken door de zorgverlener.

Via de BeterDichtbij app kunt u makkelijk en veilig contact opnemen met uw zorgverlener. U kunt appen met de arts. BeterDichtbij is een aparte app. De Thuismeten app biedt BeterDichtbij aan als contactmogelijkheid. Als u beide apps heeft geïnstalleerd, schakelt Thuismeten automatisch over.

Nood

Voelt u zich echt niet goed? Handel dan zoals u altijd doet. Neem zo snel mogelijk contact op met:

  • Uw huisarts
  • De huisartsenpost
  • In levensbedreigende situaties: 112.

Contactinformatie afdelingen

Cardiologie polikliniek

Telefoonnummer 020-634 6732
Route 10

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven