medisch pedicure

Inge Meester

Het is belangrijk dat de patiënt zich veilig en gehoord voelt

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Inge Meester

´Als medisch pedicure ben ik werkzaam binnen het Wond Expertise Centrum (WEC) en de voetenpoli. Tijdens dit spreekuur werk ik samen met verschillende specialismen om de wond dicht te krijgen. Ik behandel de voeten in opdracht van een specialist. Patiënten kunnen dus niet zelf een afspraak inplannen. Als de zorg in het ziekenhuis is afgesloten, verwijs ik de patiënt terug naar een eigen pedicure en/of podotherapeut.

In het WEC komen veel diabetespatiënten, reumapatiënten en oudere mensen. Vaak komen mensen met een verwijzing van de huisarts. Diabetespatiënten hebben soms bijvoorbeeld een wond aan de teen die niet geneest. We werken als team heel hard om de wond dicht te krijgen. Soms lopen mensen al een jaar met een wond rond en denken dan dat het nooit meer goed komt. Als dit met onze expertise dan toch lukt zijn mensen zo blij!

Ik hou van de interactie met patiënten tijdens mijn behandeling. Soms is het net alsof ze op visite komen, zo gezellig! We hebben het over van alles en maken ook een lolletje samen. Sommige patiënten zijn angstig voor een behandeling. Ik probeer ze dan het vertrouwen te geven: als een patiënt zegt dat ik moet stoppen, dan stop ik. Het is belangrijk dat de patiënt zich veilig voelt en zich gehoord voelt. En daar doe ik alles aan!’

Aandachtsgebieden

Diabetische, reumatische en probleem voeten

Opleidingen

  • NAMS opleiding tot medisch secretaresse (1994)
  • ASOP opleiding tot doktersassistente (1995)
  • Opleiding basis pedicure (2017)
  • Opleiding medische pedicure (2018)

Gekoppelde afdelingen

Contact

Wond Expertise Centrum (WEC)

  • Telefoonnummer 020-634 6800
  • Route 22

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven