SEH-arts KNMG

Anuska Deyl

Ik behandel mijn patiënten zoals ik zelf ook behandeld wil worden

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Anuska Deyl

Al sinds mijn studie vond ik trauma en spoed interessant. Toen ik afstudeerde bestond de SEH-arts opleiding echter nog niet. Ik ben toen de marine ingegaan en ben 7 jaar militair arts geweest. Tijdens de opleiding tot algemeen militair arts moest ik stagelopen op een spoedeisende hulp en ben ik uiteindelijk 2 jaar later met de SEH-artsen opleiding begonnen.

Iedereen die zich met een spoedvraag op de spoedeisende hulp meldt moet door mij of een van mijn collega SEH-artsen beoordeeld worden. Een spoedvraag kan variëren van een gekneusde kleine teen tot een hartinfarct, en alles er tussenin. Ondanks de korte contacten kunnen wij veel voor onze patiënten betekenen. Hierbij moeten wij snel denken, handelen en vooral: de patiënt niet uit het oog verliezen.  

Vaak zijn de patiënt en familieleden erg geschrokken. Ik probeer ze zoveel als mogelijk gerust te stellen en geef aan dat wij er alles aan zullen doen om ze zo goed mogelijk te helpen. Ik weet van mezelf dat ik duidelijk ben in de uitleg en dat wordt door de meeste mensen erg gewaardeerd. Ik kan vrij direct en eerlijk zijn in mijn communicatie, ik ga dingen niet mooier maken dan ze zijn. Mijn streven is iedere dag, iedere patiënt en diens familie te behandelen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden.’

Opleiding en specialisatie 

  • Artsopleiding: 1992-1999 UVA
  • Opleiding SEH–arts KNMG: 2007-2011.

Gekoppelde afdelingen

Contact

Spoedpost

  • Openingstijden 24 uur per dag
  • Telefoonnummer 020-634 6200
  • Route Via ingang Spoedpost (achterzijde van het ziekenhuis)

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven