Uw opname voorbereiden

De arts heeft met u afgesproken dat u geopereerd wordt. De polikliniekmedewerker heeft daarom met u in overleg de afspraken gemaakt die nodig zijn om uw operatie voor te bereiden.

Vragenlijst anesthesie

Wij vragen u om vóórdat u naar huis gaat een vragenlijst voor de anesthesioloog in te vullen. Dit kan digitaal of op papier. Wilt u de vragenlijst digitaal invullen dan kunt u gebruik maken van de computers bij de preoperatieve polikliniek, route 32.

Patiënten Service Bureau

Om de voorbereiding op uw opname zo goed mogelijk te regelen krijgt u een afspraak bij het Patiënten Service Bureau (PSB).  Op de afgesproken dag komt u voor het gesprek met de verpleegkundige van het patiënten service bureau. Op dezelfde dag vindt ook uw afspraak met de anesthesioloog plaats. 

Medicatie opnamegesprek

Soms is ook een afspraak voor een gesprek bij de apotheek ingepland. Tijdens dit gesprek neemt de apothekersassistente de medicijnen die u gebruikt met u door. 

Op deze manier worden alle benodigde gegevens die van belang voor de operatie verzameld.  

Afspraak anesthesioloog  

Aan de hand van de vragenlijst die u hebt ingevuld en  lichamelijk onderzoek beoordeelt de anesthesioloog of u gezond genoeg bent om veilig de narcose te kunnen ondergaan. 

Mogelijk is nog aanvullend onderzoek nodig zoals bloedonderzoek, een röntgenfoto van de borstkas, een hartfilmpje (elektrocardiogram) of een longfunctietest. 

Heeft u vragen over de narcose en uw medicijnen dan kunt u deze aan de anesthesioloog stellen. 

Plannen van uw opname

Wanneer de anesthesioloog heeft beoordeeld dat u de narcose veilig kan ondergaan, nemen de planners van het patiënten service bureau contact met u op om een operatiedatum af te spreken. 

Is uw juiste telefoonnummer bij ons bekend? Zo niet, wilt u dit dan doorgeven aan de medewerkers bij de polikliniek. Dan kunnen wij u bereiken voor het afspreken van uw operatiedatum. 

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over uw opname en uw operatie, dan kunt u contact opnemen met de polikliniek waar u onder behandeling bent. 

Contactinformatie afdelingen

Preoperatieve polikliniek

Telefoonnummer 020-634 6287
Route 32

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven