Eigengereid in het BovenIJ

Scott, 35 jaar
golf
  1. Home
  2. Over BovenIJ
  3. BovenIJ 35 jaar
  4. Medewerkers vertellen
  5. Scott, 35 jaar
Die man met de korte broek onder zijn witte jas

Scott is ruim zes jaar klinisch chemisch analist in het BovenIJ en staat op het punt te starten in een nieuwe functie, die van kwaliteitsadviseur bij het KCL (Klinisch Chemisch Lab). Hij heeft zin in die nieuwe uitdaging, maar plezier in zijn werk had hij al. “Omdat ik het gevoel heb dat ik goed ben in wat ik doe. En de variatie in ons werk is groot. We zijn allemaal allrounders, worden op alle verschillende taken ingezet, iedere dag is anders.” 

Zijn nieuwe baan brengt ook een gemis met zich mee: het patiëntencontact. “De analisten zijn ook degenen die alle bloedafnames doen. Ik ben zo iemand die een stoel pakt en naast de patiënt gaat zitten. Dan komt er direct een verhaal en is de bloedafname zo gedaan. Dat rondje over de afdelingen en de praatjes met patiënten, dat vond ik een hele fijne start van de dag.”

Lees hier het hele verhaal van Scott

Ons collega worden? 

Die man met de korte broek onder zijn witte jas

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven