Het BovenIJ past bij mij

Laura, 35 jaar
golf
  1. Home
  2. Over BovenIJ
  3. BovenIJ 35 jaar
  4. Medewerkers vertellen
  5. Laura, 35 jaar
Nooit meer weggegaan na eerste stage

Laura werkt als (oncologie) verpleegkundige op de afdeling Interne Geneeskunde/Longziekten. Daarnaast is ze op de poli actief als casemanager oncologie en als palliatief consulent. Mensen om haar heen vinden haar werk vaak zwaar. “Natuurlijk is het dat soms ook, maar het is ook gewoon wat ik doe. Ik haal voldoening uit het begeleiden van patiënten in dat zware traject. Het is fijn als je mensen kunt steunen.”

Informele sfeer

Laura was er eerder dan het BovenIJ ziekenhuis en heeft haar 35ste verjaardag al gevierd. Voor die van het ziekenhuis hoopt ze op een feestje. Lol maken, dat kunnen de medewerkers goed met elkaar. “Het is een leuk, hecht team. We zijn een klein ziekenhuis, je kent mensen.” Laura typeert de sfeer als benaderbaar, niet zo formeel. En dat geldt ook voor het contact met patiënten, veelal afkomstig uit Amsterdam-Noord. “Die zeggen gerust: ‘He schatje, hoe gaat het met je?’ Ik hou daar wel van. Het BovenIJ past bij mij.”

Lees hier het hele verhaal van Laura

Iets voor jou, oncologie verpleegkunde?

En misschien past het BovenIJ ook bij jou? Wij hebben bij oncologie vacatures open staan, ga kijken: 

Nooit meer weggegaan na eerste stage

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven