Geboren in het BovenIJ

Danielle, 35 jaar
golf
  1. Home
  2. Over BovenIJ
  3. BovenIJ 35 jaar
  4. Medewerkers vertellen
  5. Danielle, 35 jaar
Het ziekenhuis voelt klein en vertrouwd

Danielle, medisch secretaresse op de OK en operatieassistente oogheelkunde, is geboren in het BovenIJ ziekenhuis, net vóór de feestelijke opening door prinses Juliana. Ze behoort dus tot de eerste lichting BovenIJ-baby’s. “Mijn ouders woonden in Kadoelen, dus ik ben geboren en getogen in Amsterdam-Noord. Zelf woon ik ook in Noord en mijn beide kinderen, een zoon van bijna negen en een dochter van zes, zijn ook geboren in het BovenIJ.”

Net zo oud als het BovenIJ

September 2022 is feestmaand, met de 35ste verjaardag van zowel Danielle als het BovenIJ. “Ik weet nog niet hoe ik mijn verjaardag ga vieren, waarschijnlijk lekker uit eten met mijn gezin. Een groot feest doen we wel als ik veertig word.” Hoe de verjaardag van het ziekenhuis gevierd zal worden weet ze ook nog niet. Wat ze wel weet: het BovenIJ is haar ziekenhuis, klein en vertrouwd.

Lees hier het hele verhaal van Danielle

 

Het ziekenhuis voelt klein en vertrouwd

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven