27 november 2019

Kerstverkoop voor goed doel: Stichting Ambulance Wens

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Kerstverkoop voor goed doel: Stichting Ambulance Wens

Op donderdag 12 december van 10.00 - 15.30 uur organiseert het BovenIJ ziekenhuis een verkoop van handgemaakte artikelen. De opbrengst van de verkoop gaat naar: Stichting Ambulance Wens.

Klinisch chemisch analist Cassandra de Groot draagt samen met haar collega's ook dit jaar weer graag een steentje bij aan een goed doel. Een groot aantal, handgemaakte artikelen ligt klaar voor de verkoop.

Cassandra: 'We willen graag ieder jaar iets doen voor een goed doel. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Ambulance Wens. Veel vrijwilligers zetten zich via deze stichting in om de wensen van terminale patiënten mogelijk te maken. Stichting Ambulance Wens heeft ook een vakantiehuis waar mensen nog een paar dagen terecht kunnen. Wij vinden dit een heel mooi doel en doneren graag de opbrengst van onze verkoop hieraan.'

'Voorgaande jaren hebben veel mensen onze artikelen gekocht en zo het goede doel gesteund. Ook dit jaar zijn we vanaf januari weer met een aantal collega's aan het haken en breien geslagen. Het resultaat is weer een enorme berg artikelen die we voor een klein prijsje gaan verkopen. We hopen ook dit jaar op een mooie opbrengst waarmee Stichting Ambulance Wens de wensen van terminale patiënten kan vervullen.'

Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Meer informatie kunt u lezen op de website van Stichting Ambulance Wens.

Alles moet weg!

Wilt u een bijdrage leveren aan de actie door het kopen van een handgemaakt artikel, dan bent u van harte welkom op donderdag 12 december van 10.00 - 15.30 uur in de centrale hal van het BovenIJ ziekenhuis. De bedoeling is dat alles verkocht wordt!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven