08 november 2019

BovenIJ ziekenhuis op plaats 13 in de top 100 van het Algemeen Dagblad

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. BovenIJ ziekenhuis op plaats 13 in de top 100 van het Algemeen Dagblad

Van de 40 algemene ziekenhuizen in de Ziekenhuis Top 100 van het Algemeen Dagblad (AD) staat het BovenIJ ziekenhuis dit jaar op plaats 13. Gekeken naar de algemene ziekenhuizen in Amsterdam en omstreken staan we op de tweede plaats.

We  onderscheiden ons in de regio en daar zijn we trots op. Onze medewerkers en medisch specialisten zetten zich 24 uur per dag, zeven dagen in de week in om voor onze patiënten de zorg goed voor elkaar te hebben.

We streven ernaar om onze zorg continu te verbeteren. Persoonlijke ervaringen van patiënten, zoals ze die o.a. uitspreken op ZorgkaartNederland en social media zijn voor ons van grote waarde en een inspiratiebron voor continue verbetering. De verbeterpunten uit de ziekenhuis Top 100 nemen we daarbij ook ter harte. De kracht van ons BovenIJ zit hem in de juiste zorg op de juiste plek voor de inwoners van Amsterdam-Noord en omstreken.

Lees meer over onze zorg in de BovenIJ ziekenhuiskrant die eind november verschijnt.

AD Top 100

De AD Ziekenhuis Top 100 maakt o.a. gebruik van gegevens uit 2018 die ziekenhuizen aanleveren aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en diverse keurmerken.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven