02 juli 2020

Bezoektijden, nog steeds 1 bezoeker toegestaan

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bezoektijden, nog steeds 1 bezoeker toegestaan

De bezoektijden voor patiënten die in ons ziekenhuis verblijven zijn weer uitgebreid. Ook mogen er twee personen bij de bevalling aanwezig zijn.

Eén bezoeker toegestaan

We blijven alert en proberen het aantal personen in het ziekenhuis te beperken. De 1,5 regel maatregel blijft nog steeds van toepassing. Er is 1 bezoeker toegestaan per patiënt, per bezoektijd.

Op de website leest u op welke tijd(en) er bezoek mag langskomen.

Geen begeleiders of partner mee naar afspraak

U komt alleen naar een afspraak in het ziekenhuis. Uw partner of begeleider mag nog niet mee naar binnen. Wilt u hier rekening mee houden? Bij de ingang van het ziekenhuis doen we nog steeds een controle en stellen wij u een aantal gezondheidsvragen.

Coronacheck voor bezoeker

Wij vragen u om de coronacheck digitaal in te vullen, op de dag van het bezoek. Door het digitaal invullen van de vragen helpt uw bezoeker mee aan veilige zorg en verkorten we samen de wachtrij. De coronacheck staat op www.bovenij.nl.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven