10 november 2023

Antwoord op al uw vragen over PGO bij de Helpdesk Digitale Zorg

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Antwoord op al uw vragen over PGO bij de Helpdesk Digitale Zorg

PGO is een afkorting van persoonlijke gezondheidsomgeving. Dat is een app of website waar u een kopie van uw medische gegevens kunt bekijken. U kunt zelf in uw PGO ook gegevens toevoegen. Ook informatie van het BovenIJ kunt u als patiënt in een PGO downloaden.

De voordelen van een PGO zijn:

  • U heeft zelf de controle over uw medische gegevens
  • Alle gegevens over uw gezondheid staan op één online plek
  • U maakt in uw PGO veilig verbinding met verschillende zorgverleners

Met vragen over PGO kunt u vanaf nu ook terecht bij de Helpdesk Digitale Zorg.

Op deze website is veel informatie te vinden en u kunt daarnaast bellen, mailen of chatten met een medewerker. U kunt er ook een keuzehulp invullen, om te kijken welke PGO app op website het beste bij u past.

Bekijk ook de pagina Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)

Vragen over digitale middelen?

Heeft u vragen over Mijn BovenIJ of de BeterDichtbij app? Of wilt u iets weten over Thuismeten? U kunt terecht bij het Patiëntenservicebureau.

In het BovenIJ kunt u terecht bij het Patiëntenservicebureau voor hulp en uitleg bij onze digitale zorgmiddelen. Het Patiëntenservicebureau vindt u meteen rechts naast de receptie.

Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met inloggen op patiëntenportaal Mijn BovenIJ of het installeren en gebruiken van de BeterDichtbij of Thuismeten app. U kunt uw vraag ook mailen naar

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven