15 mei 2023

BovenIJ verstuurt patiëntenbrieven digitaal

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. BovenIJ verstuurt patiëntenbrieven digitaal

Vanaf mei vindt u patiëntbrieven direct in uw patiëntenportaal van Mijn Bovenij. Voorheen verstuurden wij deze brieven met een beveiligde mail of per post.

Denk hierbij aan brieven met informatie over uw opname in het ziekenhuis of een uitkomst van een onderzoek. U hoeft nu alleen uw mail in de gaten te houden en logt daarna in bij Mijn Bovenij met uw DigiD.

Makkelijk en overzichtelijk

Digitaal versturen van patiëntbrieven is een volgende stap in het verder verbeteren van onze werkwijze. We willen het voor u als patiënt namelijk zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Ook maken we het werk voor onze zorgverleners efficiënter. Daarvoor zetten we steeds breder digitale middelen in. Dit past bij onze blik op een duurzame toekomst.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het inloggen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wilt u de brief toch per post ontvangen? Geeft u dat dan aan in het contact met uw zorgverlener.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven