Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

‘Van ziekenhuis naar gezondheidsorganisatie’: op 4 april overhandigde een afvaardiging van het bestuur van de SAZ de nieuwe Strategische Koers aan Minister Bruins.

Lees meer Lees meer over Samen met de patiënt zorgen voor de zorg van morgen

Dinsdag 9 april én woensdag 10 april verkoopt het Rode Kruis weer handgemaakte artikelen. U vindt de vrijwilligsters van 09.00 - 16.00 uur in de centrale hal van het BovenIJ ziekenhuis.

Lees meer Lees meer over Voorjaarsverkoop handgemaakte artikelen Rode Kruis

Van 11 t/m 16 maart 2019 was de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Het BovenIJ ziekenhuis organiseerde verschillende activiteiten in de buurt én in het ziekenhuis. Via een beeldverslag kijken we terug op de activiteiten in deze week.

Lees meer Lees meer over Terugblik Week van Zorg en Welzijn

Van 11 tot en met 16 maart 2019 is het de Week van Zorg en Welzijn. Het BovenIJ ziekenhuis organiseert deze week verschillende activiteiten in de buurt én in het ziekenhuis. Op deze manier willen we (toekomstige) patiënten en medewerkers kennis laten maken met de zorg én het BovenIJ ziekenhuis.

Lees meer Lees meer over Week van Zorg en Welzijn van start: BovenIJ trekt de buurt in

Van 16 maart t/m 22 maart is er in het BovenIJ ziekenhuis extra aandacht voor migraine. Tijdens deze week staat de impact van migraine bij jong en oud centraal. Dat gebeurt o.a. via een informatiebijeenkomst en de tentoonstellingen ‘Twee gezichten’ en ‘Mijn hersenen werken anders’.

Lees meer Lees meer over Migraineweek in BovenIJ ziekenhuis

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana
Terug naar bovenScroll naar boven