Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Bij de prijsuitreiking van de jaarlijkse Jan Heijlman onderwijsprijs blijkt de afdeling Interne geneeskunde van het BovenIJ, volgens studenten van de geneeskunde opleiding, één van de beste plekken om het vak te leren.

Lees meer Lees meer over Een van de beste co-schappen

Het BovenIJ vindt het belangrijk om taal voor patiënten en medewerkers begrijpelijk te maken. Reden om nauw samen te werken met taalconsulenten van de gemeente. Zij bieden cursussen aan om beter te leren lezen, schrijven en rekenen.

Lees meer Lees meer over Samenwerking taalconsulenten en BovenIJ: ‘Mensen krijgen meer zelfvertrouwen’

Constitutioneel eczeem komt vaak voor en geeft klachten als jeuk en uitslag. Hier kunt u veel last van hebben. De Thuismeten app helpt om uw aandoening zoveel mogelijk onder controle te houden.

Lees meer Lees meer over Thuismeten bij eczeem: meer regie, minder vaak naar BovenIJ

De gezondheid van inwoners van Amsterdam-Noord verbeteren en de gezondheidsverschillen verkleinen. Dat is de taak die de acht zorg- en welzijnsorganisaties verenigd in de KrijtMolenAlliantie zich gesteld hebben binnen het programma Beter Samen in Noord.

Lees meer Lees meer over Interview: de juiste zorg op de juiste plek
15-06-2023

Jaaroverzicht 2022

Met trots presenteren wij ons jaaroverzicht 2022 met een greep uit onze bijzondere gebeurtenissen van het afgelopen jaar. 

 

 

Lees meer Lees meer over Jaaroverzicht 2022

Heerlijk die zon: goed voor lichaam en geest. Helaas kan de zon ook voor problemen zorgen: huidveroudering, -verbranding en zelfs kanker. Daarom is het belangrijk om ons goed te beschermen. Dit is voor iedereen verstandig, vooral voor kinderen en jongeren.

Lees meer Lees meer over Verstandig in de zon

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana
Terug naar bovenScroll naar boven