klinisch verloskundige

Tisha den Otter

Ik vind het een eer om (aanstaande) ouders te mogen begeleiden

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Tisha den Otter

‘Ik wilde vroeger kinderarts of gynaecoloog worden, maar heb deze twee passies gecombineerd en gevonden in de verloskunde. Na ruim een jaar in de eerstelijns zorg te hebben gewerkt werk ik nu als klinisch verloskundige in het BovenIJ ziekenhuis.

Een zwangerschap, bevalling en de periode daarna zijn vaak de meest bijzondere, mooiste en spannendste momenten uit iemands leven. Ik vind het een eer om (aanstaande) ouders te mogen begeleiden in deze speciale levensfase en bij het proces van nieuw leven te zijn.

Ik doe altijd mijn best om mijn patiënten het gevoel te geven dat ze zich gezien, gehoord en veilig voelen. Uiteraard handel ik volgens de professionele richtlijnen, maar probeer daarbinnen maatwerk te leveren door samen met de patiënt te beslissen over de beste behandeling. Zo hoop ik dat mijn patiënten vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen en met een positief gevoel op de zwangerschap en bevalling terugkijken.’

 

Opleiding en specialisatie

2016-2020: Verloskunde aan de Verloskunde Academie Amsterdam

Gekoppelde specialismen

Contact

Gynaecologie en Verloskunde polikliniek

  • Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30
  • Telefoonnummer 020-634 6103
  • Route 18

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven