SEH-arts KNMG

Ronald Lulf

Ik probeer allereerst goed naar de patiënt te luisteren

portretfoto Ronald Lulf, SEH-arts KNMG in het BovenIJ ziekenhuis
portretfoto Ronald Lulf, SEH-arts KNMG in het BovenIJ ziekenhuis
golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Ronald Lulf

‘Al tijdens mijn studie was ik geïnteresseerd in de spoedeisende geneeskunde en tijdens mijn assistentschap neurologie deed ik dan ook graag diensten op de Spoedeisende hulp (SEH). Toen er een plek vrijkwam op de SEH ben ik er gaan werken en dat doe ik nu al ruim 30 jaar met veel plezier.

Eerst in het Slotervaartziekenhuis, daarna als waarnemer in het AMC en sinds 2020 weer in een kleinschalig ziekenhuis; het BovenIJ.

Wat mij aantrekt aan de SEH is dat ik vaak snel moet schakelen: ik moet doen en denken tegelijk. Iedere dag zie ik nieuwe mensen met een grote verscheidenheid aan klachten. Mijn patiënten zie ik vaak kort, hierna gaan ze naar huis of naar een andere afdeling. In deze korte tijd probeer ik allereerst goed naar de patiënt te luisteren, en zorg ik er vervolgens voor dat hij zo min mogelijk klachten ervaart van de handicap waar hij tijdelijk of langdurig mee leeft.’

Gekoppelde afdelingen

Contact

Spoedeisende Eerste Hulp (SEH)

  • Openingstijden 24 uur per dag
  • Telefoonnummer 020-634 6200
  • Route Hoofdingang: SEH route 39, HAP route 36 en gipskamer route 39

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven