fysiotherapeut

Milou Mul

De liefde voor bewegen probeer ik ook mijn patiënten mee te geven

golf
 1. Home
 2. Zorgverleners
 3. Milou Mul
Vandaag zijn de poliklinieken telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent.

Voor vragen die geen spoed hebben, stuur een bericht via BeterDichtbij.

Wilt u weten wanneer uw afspraak is, bekijk dit via Mijn BovenIJ

 

Onze fysiotherapeut Milou Mul luistert goed naar patiënten, om erachter te komen wat hun passie is: ‘Zo weet ik hoe ik ze kan aanmoedigen om te bewegen.’

‘Mijn ouders werken allebei in de zorg: mijn vader als ambulanceverpleegkundige en mijn moeder als chemicus op het laboratorium. Ik wist al snel dat ik in de zorg wilde werken en uiteindelijk ben ik fysiotherapie gaan studeren.

Bewegen is belangrijk voor mij. Ik vind het leuk om te wandelen, doe aan fitness en stap soms op de racefiets. Ook heb ik aerobics, tennis, streetdance en aan boksen gedaan. Ik ben zelfs een tijdje lerares pilates geweest. Door te bewegen voel ik me fit en het ontspant. De liefde voor bewegen probeer ik ook mijn patiënten mee te geven. Het is geweldig als ze na mijn behandeling op een sport gaan die ze leuk vinden. Zo is er wel eens een oudere patiënt op kickboksen gegaan.

Als fysiotherapeut behandel ik veel patiënten met chronische pijn. Dit is pijn die nooit helemaal overgaat. Dit kan heel heftig zijn en je leven overheersen. Ik onderzoek met patiënten hoe zij hier het beste mee om kunnen gaan. Hierbij zijn ook vaak een ergotherapeut, maatschappelijk werker en psycholoog betrokken.

Als fysiotherapeut probeer ik goed te luisteren naar mijn patiënten. Als ik erachter ben wat hun passie is, weet ik hoe ik ze kan aanmoedigen om te bewegen. Zo was er een dame van 100 jaar, die vroeger gymjuf was. Toen we daarover spraken, werd ze meteen fanatiek om haar oefeningen te doen. Omdat ze herinnerd werd aan wie ze was.’

Aandachtsgebieden

 • Chronische pijn
 • Oncologie
 • SIV
 • Neurologische aandoeningen

Opleiding en specialisatie

 • 2005-2009 Fysiotherapie, Hogeschool van Amsterdam

Contact

Fysiotherapie

 • Openingstijden maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00
 • Telefoonnummer 020-634 6157 (Revalidatie & Herstel polikliniek)
 • Route 70

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven